International passenger transport by buses, number, quarterly
Обележете го селектираното и изберете табела на екран и формат на документот. Начин на обележување

За обележаните променливи со Select at least one value треба да селектирате најмалку една вредност

Variable Select at least one value

Вкупно 4 Селектирани

Пребарај

Year/quarter Select at least one value

Вкупно 29 Селектирани

Пребарај

Country Select at least one value

Вкупно 28 Селектирани

Пребарај


Број на селектирани податочни ќелии е:(максималниот дозволен број е 1 000 000)

Претставувањето на екран е ограничен на 10 000 редови и 250 колони


Бројот на селектираните ќелии го надминува максимално дозволениот од 1 000 000.

Фусноти

Source: State Statistical Office

Информација

Единица
Number
Контакт
Tatjana Stojanovska; tatjana.stojanovska@stat.gov.mk
Последно ажурирање
19.05.2022
Извор
State Statistical Office
Matrix
ES215E16