Import by tariff and country of origin for the period 01-07.2020 preliminary data
Обележете го селектираното и изберете табела на екран и формат на документот. Начин на обележување

За обележаните променливи со Select at least one value треба да селектирате најмалку една вредност

Tariff (Голем сет на вредности) Select at least one value

Вкупно 6 706 Селектирани

Има повеќе од 600 вредности и затоа не се прикажани автоматски. Користете ја функцијата Пребарај за да изберете вредности
Country Select at least one value

Вкупно 166 Селектирани

Пребарај

Variables Select at least one value

Вкупно 4 Селектирани

Пребарај


Број на селектирани податочни ќелии е:(максималниот дозволен број е 1 000 000)

Претставувањето на екран е ограничен на 10 000 редови и 250 колони


Бројот на селектираните ќелии го надминува максимално дозволениот од 1 000 000.

Фусноти

Methodological explanations
Symbols used
Source: State Statistical Office

Информација

Единица
kg, denars, usd,eur
Контакт
Katerina Davkova; katerina.davkova@stat.gov.mk
Последно ажурирање
10.09.2020
Извор
Source:State Statistical Office
Matrix
ES153E16